Zu Tisch red 2013 Organic

 

 

Blend 60% Blaufränkisch 40% St. Laurent

 

Vineyard: Zwickelacker and Ungerberg, danube gravel, sandy limy loam

 

Harvest: picked by hand 16-27 Mitte September 2013

 

Vinification: spontaneously fermentation in steel tank with 14 days skin maceration, malolactic, maturing for 15 months in wooden cask and used 500lt oak barrels

 

 

Alcohol: 13% vol.

Residual sugar: 1,2 g/l

Acidity: 5,5 g/l

 

 

 

 

 

 ««

KONTAKT

Büro +43 2173 2214 Fax DW-14

Mail wein(at)gsellmann.at

Montag bis Freitag von

08:00 - 12:00 Uhr u. 13:00- 16:30 Uhr

 

 

WEINVERKAUF

Montag bis Freitag von

10:00 - 12:00 Uhr u. 13:00 - 16:00 Uhr

Samstag und Sonntag

gegen telefonischer Vereinbarung


WEINGUT ANDREAS GSELLMANN Obere Hauptstrasse 38 7122 GOLS ÖSTERREICH wein(at)gsellmann.at