HEIDEBODEN 2013 Organic

 

Variety:  80% Zweigelt 20% Blaufränkisch

 

Vineyard: Zwickelacker, Ungerberg and Heideboden

 

Harvest: picked by hand  middle of september 2015

 

Vinification: spontaneously fermentation in steel tank, 14 days fermentation on skin, maturing 8 months in wooden cask

 

 

Alcohol: 13% vol.

Residual sugar: 1g/l

Acidity: 4,9 g/l

 

 

 

 ««

KONTAKT

Büro +43 2173 2214 Fax DW-14

Mail wein(at)gsellmann.at

Montag bis Freitag von

08:00 - 12:00 Uhr u. 13:00- 16:30 Uhr

 

 

WEINVERKAUF

Montag bis Freitag von

10:00 - 12:00 Uhr u. 13:00 - 16:00 Uhr

Samstag und Sonntag

gegen telefonischer Vereinbarung


WEINGUT ANDREAS GSELLMANN Obere Hauptstrasse 38 7122 GOLS ÖSTERREICH wein(at)gsellmann.at